Po zaprezentowaniu okładki do albumu „Better”, Chrisette Michele zdradza nam jego tracklistę. Na albumie usłyszymy 16 utworów oraz gości takich jak Wale, Bilal, 2Chainz czy Dunston. Premiera zaplanowana jest na 11 czerwca. Poniżej pełna tracklista.


1. Be In Love
2. A Couple Of Forevers
3. Let Me Win
4. Rich Hipster (f/ Wale)
5. Love Won Leave Me Out
6. Interlude (In My Head Better)
7. Better
8. Snow
9. Visual Love
10. Charades (f/ 2 Chainz)
11. Interlude (In My Heart Convo With Boyfriend)
12. You Mean That Much To Me
13. Supa
14. Interlude (In My Bed Sleeping Alone)
15. Get Through The Night
16. Can The Cool Be Loved (f/ Bilal & Dunson)