Ed Sheeran wspólnie z Beyoncé nagra “Perfect”

Śpiewali już razem. Ed Sheeran i Beyoncé spotkali się na scenie podczas wspólnego wykonania Tribute to Stevie Wonder. Teraz przygotowali coś swojego. Już dzisiaj odbędzie się premiera wspólnej wersji utworu Eda – “Perfect”. Skąd ta wiedza? Otóż… Sheeran na swoim Instagramie umieścił takowy post:

Got Beyoncé to duet with me on Perfect, comes out today at 7pm ET / 4pm PT / midnight GMT x

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on


Nie pozostaje nam nic innego jak tylko czekać! W międzyczasie przypomnijmy sobie wspomniany Tribute.